fbpx

Objektiva bakgrundskontroller

Vad menas med objektiva bakgrundskontroller?

Bakgrundskollen.se har alltid haft inställningen att vara en objektiv aktör när det kommer till bakgrundskontroller för företag, föreningar och privatpersoner. Från vår synvinkel innebär det att vi som företag inte ger några rekommendationer eller kommentarer på den fakta som vi sammanställer åt våra kunder.

Genom att vi inte ger några kommentarer eller rekommendationer i våra bakgrundskontroller, kan företag själva skapa sig en uppfattning. De kan tryggt använda våra tjänster som ett sätt att sammanställa fakta. Att sammanställa eventuella förekomster i svenska domstolar och få tillgång till originaldomen.

Varför är ni en objektiv aktör?

Vi anser inte att ett företag som arbetar med bakgrundskontroller skall ha någon inverkan i ett företags rekryteringar. Det innebär inte att vi inte kan våra bakgrundskontroller, där är vi experter. Men vi är inte experter på alla företag som genomför kontroller via oss. Därför kan vi omöjligt komma med råd eller kommentarer för om en kandidat passar ert företag.

Vi sammanställer fakta och ger er som kund all fakta för att ni själva skall kunna skapa er en uppfattning om kandidaten passar för en rekrytering.

Är ni intresserade att göra Bakgrundskollen.se till en naturligt del av er rekryteringsprocess?
Kontakta oss direkt så skräddarsyr vi ett upplägg åt er!

enskild bakgrundskontroll
Enskild bakgrundskontroll

199 kr

1 bakgrundskontroll / 1 personnummer.

Beställ fler kontroller samtidigt.

Företag

Fr. 159 kr

Företagsanpassad lösning.

Bakgrundskontroller för företag.

Förening

80 kr/kontroll

Ingen bindningstid.

Betala endast för utförda kontroller