Bakgrundskollen.se ingår samarbete med Recruto

Vi kan stolt presenta att Bakgrundskollen.se ingår samarbete med plattformen för rekrytering & bemanning, Recruto!

Vi är glada att meddela ett spännande partnerskap som kommer att effektivisera rekryteringsprocessen för många kunder. Bakgrundskollen.se har tillsammans med Recruto byggt en API-koppling mellan systemen för att erbjuda kunder en sömlös och kraftfull lösning för bakgrundskontroller.

Rekryteringsprocessen kan vara tidskrävande, och bakgrundskontroller är en nödvändig del av denna process. Med vårt nya partnerskap kan vi erbjuda kunder som använder Recrutos rekrytering- och bemanningssystem möjligheten att förenkla och effektivisera denna viktiga del av rekryteringsprocessen.

Vad innebär partnerskapet och hur kan det gynna dig och ditt företag?

Smidiga bakgrundskontroller

Genom att integrera Bakgrundskollen.se med Recruto kan du som användare nu snabbt och enkelt utföra bakgrundskontroller direkt från rekryteringsverktyg. Detta eliminerar behovet av att byta mellan olika plattformar och sparar värdefull tid i rekryteringsprocessen.

Förbättrad effektivitet

Effektivitet är nyckeln till framgångsrik rekrytering, och vårt partnerskap syftar till att göra rekryteringsprocessen så smidig som möjligt. Med den sömlösa API-integrationen mellan våra system kan du integrera bakgrundskontroller i dina rekryteringsflöden.

Fördelarna av samarbete

Vår strävan är att erbjuda en heltäckande lösning för rekrytering, och detta partnerskap är ett stort steg i den riktningen. Genom att samarbeta med Recruto kan vi ge våra kunder möjlighet att dra nytta av två uppskattade tjänster inom rekrytering. Detta ger dig den bästa möjliga upplevelsen och en effektiv rekryteringsprocess.

Om Recruto

Recruto har utvecklat och levererat webbaserade verktyg till företag, kommuner och organisationer sedan 2003. Sedan starten har vi haft en klar och tydlig vision; att förenkla vardagen för våra kunder genom moln-baserade rekryteringsverktyg och bemanningssystem.

Idag använder över 400 arbetsplatser något av Recrutos verktyg i sin verksamhet, vilket vi ser som ett gott tecken på att vi är på rätt väg.

Läs mer på: https://www.recruto.se/

Kontakta oss idag

Vi är väldigt glada över detta partnerskap och vad det kommer att betyda för dig och din företagsrekrytering. Om du vill veta mer om hur du kan dra nytta av denna integration eller om våra tjänster, tveka inte på att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med din rekryteringsprocess och göra den smidigare än någonsin.

Bakgrundskollen.se och Recruto ser fram emot att hjälpa dig att bygga det bästa teamet för ditt företag.

Dela detta

Relaterade inlägg