fbpx

Söka domar på personnummer

Sök domar via personnummer på Bakgrundskollen.se. Vi genomsöker Sveriges domstolar och du har ett utdrag/svar på din inloggning inom 2 timmar från beställningen.

Det finns vissa saker man behöver känna till när man ska söka domar på personnummer. Via polisens utdrag dvs belastningsregistret har du ingen möjlighet att få information om eventuella domar och brott på en annan person än dig själv. Att ta del av uppgifter innefattande domar och brott är offentliga handlingar och därför har du som t.ex. rekryterare, förening, privatperson eller organisation all rätt att granska detta. Vi på Brangrundskollen.se erbjuder därför bakgrundskontroller där du kan söka domar på en annan persons personnummer. Vilket effektiviserar processen väldigt mycket för alla inblandade. Dock anser vi på Bakgrundskollen.se att samtycke är en viktig del i processen och att individen i fråga har möjlighet att tacka nej inför en bakgrundskontroll. Det skapar ett mervärde för bägge parter där du visar hänsyn till individen.
Genom att skapa medlemskap hos oss alternativt begära en enskild bakgrundskontroll får du resultatet inom 2 timmar. Vi sammanställer ett utdrag från samtliga av Sveriges domstolar och resultatet hittar du digitalt under ditt personliga inlogg.

Beställ domar på personnummer

enskild bakgrundskontroll
Enskild bakgrundskontroll

199 kr inkl.moms

1 bakgrundskontroll / 1 personnummer.

Beställ fler kontroller samtidigt.

Företag

Fr. 159 kr

Företagsanpassad lösning.

Bakgrundskontroller för företag.

Det blir allt vanligare att söka domar

Allt fler arbetsgivare, hyresvärdar, föreningar osv har fått hårdare krav på sig att begära utdrag från belastningsregistret på sökande. På senare tid har dessutom nya regler och direktiv kommit om att bakgrundskontroller är ett krav inom olika branscher och verksamheter. 1/1-2020 gick Riksidrottsförbundet ut med nya direktiv till sina medlemsföreningar. I korthet innebär det att alla som har uppdrag i föreningen och har kontakt med barn skall begära en bakgrundskontroll och visa detta för föreningen. Likaså kräver verksamheter såsom förskola, särskola och grundskola bakgrundskontroller/registerutdrag när du söker jobb. Det har också blivit allt mer vanligt att beställa domar som privatperson vid exempelvis uthyrning av lägenhet, förråd etc. Lägg inte tid på att söka domar själv – låt oss göra jobbet!

Hur går jag tillväga för att beställa domar?

bakgrundskontroller företag

Vi på Bakgrundskollen.se tycker att det ska vara enkelt, tryggt och smidigt att beställa domar och registerutdrag. Vi erbjuder olika typer av bakgrundskontroller beroende på just ditt behov. Ibland räcker det kanske med ut utdrag från Sveriges domstolar för att få uppgifter om eventuella brott som begåtts medans det i andra fall kanske behövs en totalt bakgrundskontroll som innefattar personalia, juridik, bolagsengagemang samt ekonomi. Oavsett hur ditt behov ser ut så hittar du allt du behöver hos oss på bakgrundskollen.se och från det att du beställt din bakgrundskontroll så tar det inte mer än 2 timmar innan du får utdraget. Kom igång och beställ domar idag genom att antingen skapa medlemskap hos oss eller så kan du välja att beställa en enskild kontroll.

Logga in

Skapa ett nytt konto eller logga in på ditt befintliga.

Beställning

Beställ en bakgrundskontroll genom att klicka på ”Beställ ny”. Ange personnummer på den du vill ha utdrag på.

Bli notifierad

Du blir informerad via mail inom 2 timmar när bakgrundskontrollen är gjord och hittar den tryggt på ditt konto när du loggar in.

Se resultat

Se er bakgrundskontroll digitalt och få information om personen har ett register där hen blivit dömd.

Hur vet jag att informationen stämmer när jag beställer domar?

När man beställer en bakgrundskontroll från oss på Bakgrundskollen.se så hämtas information från allmänna domstolar såsom hovrätt & tingsrätt, Förvaltningsdomstolar, Arbetsdomstolen och Åklagarmyndigheten. När du beställt din dom kommer du automatiskt få ett personligt inlogg på vår hemsida. Inom 2 timmar från det att du lagt din beställning så får du ett mail om att bakgrundskollen finns tillgängligt under ditt inlogg. Enkelt och säkert kan du logga in och ta del av uppgifterna. Skulle du vilja spara ner bakgrundskollen som pdf så kan du även göra det.