fbpx

Begär utdrag som privatperson

Snabb och säker bakgrundskontroll för privatpersoner via samtliga svenska domstolar. Spara både tid och pengar genom att beställa utdrag via Bakgundskollen.se redan idag.

Nytt jobb, ny lägenhet eller nya utmaningar

Allt fler arbetsgivare, hyresvärdar, föreningar osv har fått hårdare krav på att begära utdrag ur belastningsregistret på sökande.

Om det inte finns lagkrav på ett belastningsregister från polisen så är vår bakgrundskontroll ett snabbare och lika pålitligt alternativ. Ni kommer få ert svar inom två timmar och hittar ert utdrag säkert inne på ert personliga konto. Där inne kan ni ladda ner svaret och ge till er arbetsgivare, hyresvärd, förening eller den som efterfrågat det. Vi gör en sökning på de svenska domstolarna och skapar ett säkrare och snabbare alternativ till polisens belastningsregister som tar upp till tre veckor att få.

Vanliga frågor och svar

Nej ofta räcker det inte att bara göra ett utdrag ur belastningsregistret då detta inte tar med all information. Via en bakgrundskontroll får du mer information som du kan ta ställning till.

Absolut kan du beställa på dig själv. Det är väldigt vanligt att arbetsgivare tycker att detta är ett bättre alternativ till polisens belastningsregister då en bakgrundskontroll från bakgrundskollen.se går fortare samt att man får mer information från oss än vid ett utdrag av polisens belastningsregister.

Om inte jobbet ni söker har lagkrav på ett belastningsregister från polisen så är detta ett snabbare och lika säkert alternativ. Ni kommer få ert svar inom två timmar och hittar ert utdrag säkert inne på ert konto. Där inne kan ni ladda ner svaret och ge till er arbetsgivare. Vi gör en sökning på de svenska domstolarna och skapar ett säkrare och snabbare alternativ till polisens belastningsregister som tar upp till tre veckor att få.
Läs mer om detta under Utdrag ur belastningsregistret jobb.

Det är enligt belastningsregistret bara svenska myndigheter eller en individ själv som har rätt att begära utdrag ur belastningsregistret. Din arbetsgivare inom taxibranschen har ingen laglig rätt att begära utdrag ur belastningsregistret. I sådana fall är det bättre att ni går direkt till de svenska domstolarna via bakgrundskollen.se.